Na široko odprta vrata

 Na široko odprta vrata

Novo mesto, 4. avgust 2017 - Čeravno je mesec avgust čas visokega poletja in brezskrbnih počitnic, v NTK Krka Novo mesto v času dopustov in počitnic nismo zaprli vrat.

Nasprotno, takoj po koncu šole smo jih na široko odprli za vse tiste mlade in njihove starše, ki so si zaželeli igranja namiznega tenisa pod strokovnim vodstvom klubskih delavcev. Akcija je uspešno stekla in bo potekala do konca avgusta.

Manca Fajmut, ki bdi tudi nad sredinimi navdušenimi obiskovalci, je včeraj poskrbela za prvi zabavni »uradni« trening tistih mladih članov NTK Krka, ki so se že vrnili z dopusta. Na to temo je pripravila nekaj fotografij, ki jih objavljamo.

Sicer se je v klubskih prostorih v Drgančevju iztekel že peti trening oziroma bolj seznanjanje z najhitrejšo igro na svetu za otroke, ki se udeležujejo klubske akcije »brezplačno igranje namiznega tenisa«. Medtem ko je na prvo srečanje 28. junija 2017 prišlo okoli 65 staršev, otrok in trenerjev, jih je na naslednjih vadbah prihajalo manj, a vedno več kot 20 otrok. Je pač čas počitnic! Nekateri so nad dogajanjem v zeleni dvorani v Drgančevju tako navdušeni, da s starši razmišljajo o včlanitvi v klub, nekaj pa je seveda takih, ki so poskrbeli za nekoliko bolj zabavne počitnice in že sprašujejo ali bo tako tudi naslednje leto. Bo!

Tudi takrat boste najbolj pridni nagrajeni z žogicami in bonbončki, ki jih ob koncu deli najpogosteje kar Manca Fajmut. Do takrat pa – se vidimo v sredo, 9. avgusta 2017! Mizice in prijazni trenerji vas z veseljem pričakujejo!

krka generalni sponzor w1

Video

Septabene

Septabene