4. dan mednarodnega odprtega prvenstva Slovenije v namiznem tenisu za mlade

 4. dan mednarodnega odprtega prvenstva Slovenije v namiznem tenisu za mlade

Novo mesto, 22. september 2017 – Četrti dan turnirja v dvorani ŠRC Otočec je dvojica NTK Krke nanizala tri zaporedne zmage in tik pred uvrstitvijo v igro za medalje v četrti tekmi nesrečno izgubila. Cvetko in Hribar sta najprej odpravila mlajša igralca iz Koreje (3:1), nato sta hitro premagala romunski par (3:0) in se pripravila na izredno močno dvojico iz Brazilije. Tekma je bila zanimiva in napeta do konca, a sta jo krkaša dobila v svojo korist (3:2). Takoj zatem sta se podala v boj za uvrstitev med štiri najboljše. Znova smo videli zanimivo tekmo in ko je že kazalo, da bomo jutri zvečer na odru za najboljše ekipe videli tudi Hribarja in Cvetka, se je zalomilo. Indijca sta bila bolj zbrana in zmagala 3:2 in tudi tako potrdila, da spadata med najbolj uspešne igralce otoškega turnirja.

V »ognju« za višje uvrstitve smo imeli krkaši danes še možnosti v konkurenci posamezno. Medtem ko je Hribar proti Čileancu Burgosu Južnoameričana v treh setih povsem nadigral, je v naslednjih treh povsem popustil. Nestrpno smo pričakovali sedmi set in stiskali pesti. Hribar je imel na svoji strani tudi četico navijačev, ki ga je znala za vsako točko nagraditi z aplavzom. V odločilnem nizu ni popustil in jutri se bo potegoval za uvrstitev med šestnajst najboljših mladincev tega turnirja.

NTK Krka vabi ljubitelje namiznega tenisa, naj si ogledajo jutrišnje najboljše dvoboje in prisostvujejo podelitvi priznanj.

krka generalni sponzor w1

Video

Septabene

Septabene