Odlične nastope Krkašev na 2. OT za mladince kronal Jorgić

mladinci1

Na 2. odprtem turnirju Republike Slovenije za mladince v Izoli, so danes barve Namiznoteniškega kluba Krka odlično zastopali Darko Jorgić, Tilen Cvetko, Miha Hribar, Aljaž Šmaljcelj in Peter Hribar, ki so vsi dosegli imenitne uvrstitve. Poleg omenjenih fantov sta nastopila tudi Kristian Hren, ki se je uvrstil med 32 najboljših in Žiga Komljanec, ki je izpadla v predtekmovalni skupini.

Jorgić je do svoje druge letošnje zmage na odprtih turnirjih prišel brez izgubljenega niza. V odločilnih bojih je najprej v četrtfinalu premagal klubskega kolega Aljaža Šmaljclja, ki se očitno zelo hitro privaja na menjavo materiala in je danes že pokazal, da gre nanj računati tudi v prihodnje, v polfinalu je padel Tom Šfiligoj, v finalu pa še Deni Kožul.

Poleg omenjenih treh reprezentantov je na stopničkah stal še en Krkaš Tilen Cvetko. Odlično sta se odrezala tudi brata Hribar. Starejši Miha je sploh prvič na republiških turnirjih prišel do četrtfinala, mlajši Peter pa je v osmini finala proti Šfiligoju že vodil z 2:0 v nizih, vendar kasneje popustil.

Na mladinski jakostni lestvici se bodo po današnjem turnirju med 10 najboljših igralcev nahajali kar štrije igralci dolenjskega kluba - Darko, Tilen, Aljaž in Peter.

 

I feel slovenia logo 290x145

krka generalni sponzor w1

Video

ifeelsLOVEnia

Odkrivam zeleno Slovenijo

Septabene

Septabene