Jorgić še naprej kraljuje pri mladincih

IMG 7711

Po zmagah na prvih dveh odprtih turnirjih, turnirju TOP-8 in ekipnem državnem prvenstvu, je Darko Jorgić dobil še peto letošnje srečanje mladincev na republiški ravni. V finalu se je pomeril s svojim prijateljem iz Namiznoteniškega trening centra Slovenije Denijem Kožulom in ga premagal s 3:1. V polfinalu je bil Jorgić prav tako po štirih nizih boljši od svojega reprezentančnega kolega Erika Paulina, na stopničkah pa je stal še Prekmurec Patrik Sukič.

Pri dekletih je bilo vse v znamenju igralk, ki letos trenirajo in živijo v Novem mestu. V finalu sta se znova pomerili dvojčici Veronik, boljša pa je bila levoroka Zala, ki je Niko ugnala z rezultatom 3:1, tretje mesto pa sta si razdelili Gaja Paradiž in Tamara Pavčnik.

Poleg Jorgića so na turnirju nastopili še štirje igralci NTK Krka Novo mesto. Domačin iz Mute Tilen Cvetko, ki letos igra v dresu Dolenjcev, je bil zelo blizu uvrstitvi na podium, vendar je v četrtfinalu proti Sukiču zapravil vodstvo z 9:5 v odločilnem nizu. Aljaž Šmaljcelj je izkoristil lep žreb in se prav tako uvrstil med najboljših 8 , potem ko je ugnal krvnika Petra Hribarja iz 1/16 finala, Korošca Miho Jamška. Med najboljših 32 je obstal tudi starejši izmed bratov Hribar, Miha, ki je izgubil proti Cvetku.

 

I feel slovenia logo 290x145

krka generalni sponzor w1

Video

Septabene

Septabene