Vrh 1. in 2. SNTL ostaja v domeni Krkašev

2014-11-27-NTK-Krka-25

Branilci naslova so do ducata zmag v državnem prvenstvu prišli na domačem terenu, kjer so s 5:2 odpravili ekipo NTS Mengeš. Stebra uspehov dolenjskega kluba Uroš Slatinšek in Darko Jorgić sta svoje delo danes opravila brezhibno, 35-letni Velenjčan v dresu Novomeščanov je zabeležil tri zmage (Klemen Jazbič, Andraž Avbelj in David Orešnik), 16-letni namiznoteniški biser iz Hrastnika pa je dodal dve (Aveblj in Jazbič). Svojega dne ni imel Tilen Novak, ki je moral priznati premoč Jazbiču in Orešniku.

Z zmago Krkaši še naprej ostajajo neporaženi in korakajo proti najboljšemu izhodišču pred končnico prvenstva, kjer so lani v finalu z 2:1 v skupnem seštevku zmag premagali trenutno drugouvrščeno ekipo NTK Kema.

Na zastavljeni poti trdno ostaja tudi ekipa NTK Krka II, ki je danes v okviru 7. kroga 2. SNTL prav tako na domačem terenu zabeležila zmago nad NTK Melamin iz Kočevja z rezultatom 5:1. Pri gostih je eno zmago dosegel Gregor Vidmar, ki je s 3:0 premagal Petra Hribarja, domače pa sta do zmage uspešno navigirala Tilen Cvetko in Aljaž Šmaljcelj. Posebno gre pohvaliti slednjega, ki je v 5. tekmi po tesni borbi s 3:1 ugnal krvnika Hribarja.

Po 7. krogih mladi Dolenjci še vedno držijo vrh 2. SNTL in ob podobnem zaključku sezone se utegne zgoditi, da bomo v prihodnji sezoni med elito spremljali kar dve ekipi trenutno najuspešnejšega moškega namiznoteniškega kluba na sončni strani Alp.

 

 

I feel slovenia logo 290x145

krka generalni sponzor w1

Video

Septabene

Septabene