Prihodnjo sezono v 1. SNTL dve ekipi Krke

2014-11-27-NTK-Krka-278

Zaostala obračuna 9. kroga 2. SNTL za moške med domačo drugo ekipo in dvema koroškima rivaloma sta bila zaradi udeležbe dolenjskih mladeničev na mednarodnem turnirju na Švedskem, odigrana v ponedeljek zvečer.

Prva tekma je bila v takšni formi Novomeščanov formalnost. To se je potrdilo tudi za zelenimi mizami, kjer so igralci iz Mute padli s 5:1. V drugi tekmi je šlo proti Fužinarju, ki zaseda 2. mesto na lestvici, na nož, toda Tilen Cvetko s tremi zmagami in Peter Hribar z dvema zmagama sta potrdila svoj napredek in skupaj z Aljažem Šmaljcljem proslavila napredovanje med elito.

V zadnjem krogu, ki bo na sporedu 7. marca, Krko II sicer še čaka pot na vzhod Slovenije, kjer se bodo srečali z NTK Ptuj in NTK Sobota, a je že jasno, da jim ob izkupičku zmag 15:1 prvega mesta v 2. SNTL za sezono 2014/2015 ne more vzeti več nihče.

Lansko leto je v Novo mesto prišel Korošec Cvetko, ki s Petrom sestavlja udarni slovenski dvojec letnik 1999, ki si je v lanski sezoni povsem pokoril primat na kadetskih tekmovanjih RS ter letos že dokazal svoj moč tudi med mladinci, z uspehom v 2. SNTL pa je celotna ekipa dokazala, da gre nanjo računati tudi v prihodnosti. Uspeh je za mladeniče še kako pomemben, saj bodo lahko v prihodnji sezoni med elito nabirali zlata vredne tekmovalne izkušnje proti najboljšim igralcem Slovenije.

 

 

I feel slovenia logo 290x145

krka generalni sponzor w1

Video

Septabene

Septabene