Slatinšek in Jorgić na Gorenjskem v vlogi branilcev naslova

Slatinsek in_Jorgic

Letos bo naloga za oba igralca NTK Krka Novo mesto precej težja, saj se po osmih letih nenastopanja na državna prvenstva znova vrača 7-kratni prvak Bojan Tokić. Dvakratni olimpijec in nosilec treh odličij z evropskih prvenstev je v zadnjih letih prednost namenil klubskim nalogam v Saarbrücknu, tokrat pa se je odzval povabilu Namiznoteniške zveze Slovenija in bo skušal dokazati, da mu v domovini še vedno ni para.

Slatinšek in Jorgić bosta imela izredno konkurenco tudi v igri dvojic, kjer v ožji krog favoritov spadajo še naveze Jan Žibrat – Deni Kožul, Mitja Horvat – Dominik Škraban, Bojan Ropoša – Patrik Sukič, odpisati pa ne gre niti Tokića, ki je izpolnil obljubo izpred desetletja in bo zaigral skupaj z veteranom Bojanom Pavičem.

Na državna prvenstva se vrača tudi rekorderka po številu naslovov Bilijana Todorović (20 – 6 posamezno, 8 dvojice, 6 mešane dvojice). Prvi naslov bo podeljen že v soboto, ko se bo v večernih urah zaključil turnir mešanih dvojic. Povratnika Tokić in Todorovićeva bosta sploh prvič v karieri združila moči in skušala že prvi dan obogatiti svojo impresivno zbirko državnih naslovov.

-     Namiznoteniška zveza Slovenije je sklenila dogovor s tiskovno agencijo Morel, ki bo posnela oba finalna obračuna posameznikov. Posnetek tekem si boste lahko 9. marca ogledali na programih Sportkluba.

 

 

I feel slovenia logo 290x145

krka generalni sponzor w1

Video

Septabene

Septabene