Izola: novomeščani mladinski državni prvaki

Prihajajoči rod NTK Krka tretjič zapored najboljši v državi – Dobre igre vseh igralcev – Blestel Peter Hribar z enajstimi zmagami in brez poraza.

Izola, 22. Februar 2016 – Včeraj se je v Izoli končalo državno ekipno prvenstvo v namiznem tenisu za mladinke in mladince, ki je v to obmorsko slovensko mesto pritegnilo vse najboljše v državi. Glavni favoriti za osvojitev naslova so bili pri fanrih tudi letos igralci NTK KRKA, čeravno so vedeli, da so spričo dobrega dela v slovenskem namiznem tenisu tudi drugi klubi na turnir poslali svoje najboljše mladince, sami pa so lanskoletni naslov branili brez svojega najboljšega moža Darka Jorgića, ki je v tem času v Katarju osvojil tri prestižne pokale. Novomeščani so nastopili v postavi Peter Hribar, Aljaž Šmaljcelj, Tilen Cvetko, Jožko Omerzel in Aljaž Božič pod vodstvom Andreje Ojsteršek Urh.

Ekipa je na turnirju odlično. Zabeležila je pet prepričljivih zmag, še najbolj izenačena je bila finalna tekma proti domači ekipi Arrigoni Izola, ki so jo Krkaši dobili z izidom 5:2. Nedvomno je potrebno pohvliti tako vodstvo ekipe kot vse igralce, zlasti pa Petra Hribarja. Z 11 zmagami je v Izoli znova dokazal, da se razvija v dobrega igralca. Bil je edini neporaženi in s tem tudi najboljši igralec turnirja. Tretji zaporedni naslov v državi je obenem tudi potrditev dobro zastavljenega dela v klubu, tako gredo čestite za lep uspeh tudi vodstvu NTK Krka, ki ga vodi predsednik Tomaž Kralj.

NTK Kema je v Izoli osvojila tretje mesto, sledijo NTS Mengeš, NTK Vesna, NTK Muta, NTK Fužinar Interdiskont in PPK Rakek. Pri dekletih so prvo mesto osvojile igralke NTS Mengeš.

 

I feel slovenia logo 290x145

krka generalni sponzor w1

Video

Septabene

Septabene