JORGIĆEV ODLIČNI ZAČETEK

 

 

Prvi je v “ring” stopil član novomeške Krke Darko Jorgić. Selektor Urh je vedel, da ima trenutno najboljši slovenski mladinec Jorgić v minulem letu in letos za seboj kar nekaj zahtevnih turnirjev, in da ga zato dejstvo, da gre za svetovno prvenstvo in konkurenco, v kateri igrajo v glavnem člani, pri igri ne bo oviralo. Darko je bil zanesljiv in s 3:0 (10, 4, 11) premagal Eskila Lindholma. 
Zanesljiva sta bila tudi Jan Žibrat in Deni Kožul. Jan je dokaj lahko premagal Espena Ronneberga s 3:0 (5, 4, 4), Deni Kožul pa je v zanimivem dvoboju ugnal Larsa Ronneberga s 3:2 (11:9, 11:6, 8:11, 7:11, 11:2). 
V drugem krogu čaka Darka Jorgića in slovensko ekipo vrsta Mehike. Po oceni selektroja Jožeta Urha bodo to srečanje naši dobli in se tako pripravili na večerni dvoboj z Madžarsko. Tekma z vzhodnimi sosedi bo zelo pomembna in v primeru zmage bo ekipa Slovenije izpolnila naša pričakovanja.

Fotografiji prikazujeta del vzdušja v Kauala Lumpurjo. Na prvi bomo prepoznali slovensko ekipo v zanimivi druščini, na drugi pa zanimivo povabilo. Kakorkoli, NTK Krka je del tega velikega dogodka.

 

I feel slovenia logo 290x145

krka generalni sponzor w1

Video

Septabene

Septabene