Na 2. TOP-u RS za mladince prvi Tilen Cvetko

Na 2. TOP-u RS za mladince prvi Tilen Cvetko

 

Muta, 15. maj 2016 – Domači namiznoteniški klub Muta je pripravil 2. TOP RS za mladinke in mladince, na katerem so znova imeli eno glavnih besed člani NTK Krka. Tega dobro organiziranega namiznoteniškega dogodka se ni udeležil najboljši mladinec "krkašev" Darko Jorgić, ki je trenutno na svetovni jakostni lestvici mladincev na prvem mestu, kar je primerljivo s 1. mestom, ki ga že nekaj časa med tenisači zaseda Novak Đoković.

Na Muti smo gledali kakovosten namizni tenis. V prvi skupini je bila zmaga odločena šele po zadnjem kolu v prid domačina Tilna Cvetka, člana druge ekipe NTK Krka, ki je prvo tekmo tesno izgubil s Petrom Hribarjem (2:3). Hribar je bil vse do zadnjega kola neporažen. V predzadnjem kolu je Cvetko s 3:0 premagal Paulina iz Izole in tako je bil končni vrstni red v rokah njegovega klubskega tovariša Petra Hribarja. Hribar je v zadnjem srečanju igral nezbrano in z 1:3 ga je ugnal Izolan Paulin. Na ta način je prvo mesto osvojil Tilen Cvetko, in sicer zaradi boljše set razlike, Peter Hribar pa se je moral zadovoljiti z drugim mestom.

Turnirja so se udeležila tudi Aljaž Šmaljcelj, Jožko Omerzel in Živa Staniša. Šmaljcelj je igral v drugi kvalitetni skupini, kjer je brez večjih težav slavil brez izgubljenega dvoboja. Jožko Omerzel je bil 6. v tretji skupini (3 zmag, 4 poraze). Živa Staniša je imela enak izkupiček zmag in je v drugi kvalitetni skupini zasedla 6. mesto.

 

I feel slovenia logo 290x145

krka generalni sponzor w1

Video

Septabene

Septabene