Kdo vse nam najpogosteje dvigne palec?

 Kdo vse nam najpogosteje dvigne palec

Novo mesto, 9. januar 2017 - V vodstvu NTK Krka Novo mesto se zavedamo, da je v današnjem času še kako pomembno gojiti dobre stike s člani, prijatelji kluba in javnostjo na splošno. Ena od oblik takšnega sodelovanja so spletna družbena omrežja. Gre za spletne storitve ali strani, ki gradijo družbene odnose med ljudmi in obenem širijo informacije o delovanju klubov, društev, institucij, pa tudi posameznikov.

Naš klub je dodobra osvojil dve tovrstni možnosti, Facebook in klubsko spletno stran. Ugotavljamo, da je predvsem naš Face book dokaj dobro obiskan, manj tistih, ki si ogledajo našo stran, pa nas tudi všečka. To razumemo kot priznanje mladim igralcem, članom prve ekipe, trenerjem in vodstvu kluba. Bolj za šalo kot zares smo napravili malo analizo, kdo nam najpogosteje dvigne palec. In smo bili presenečeni. To ni bil nekdo, ki ga vsak dan srečujemo v klubu, zato smo Borutu Gradišarju za redno podporo toliko bolj hvaležni. Ob njem naj naštejemo le še nekaj tistih, ki podpirajo predvsem mlajše igralce.

Najpogosteje nas všečkajo Smilja Jorgić, Marjan Menger, Ivica Menger, Mojca Golob, Dejan Škofljanec, Dušan Podgorše, Muhamed Omerović, Zoli Darcis, Vid Zabukovec, Ina Unger, David Orešnik, Klemen Belehar, Mojca Črtalič Andolšek, Nuša Vogrinčič, Darko Jorgić. Iz kluba so naši najpogostejši podporniki Jernej Jedlovčnik, Joško Šimic, Domen Rolih in Janez Pezelj. Seveda bi natančnejša analiza opozorila, da je tistih, ki všečkajo našo stran, bistveno več, a si našo stran ogledajo poredkeje. Zanimivo je, da nam pogostokrat palec dvignejo iz NTK Sobota, kar posebej cenimo.

No, tudi s spletnimi stranmi – ne samo z dobrim delom v klubu in osvojenimi lovorikami - si klub pomaga ustvarjati bolj prepoznavno vlogo ne samo v lokalni skupnosti, pač pa širše. Prav zanimivo bo videti, kdo vse bo všečkal to stran, saj je znano, da danes ljudje raje gledajo, kot berejo, ta tekst pa je za tovrstno komunikacijo že predolg.

Skratka, vsem, ki nas spremljate in delite, iskrena hvala! NTK Krka Novo mesto.

 

I feel slovenia logo 290x145

krka generalni sponzor w1

Video

Septabene

Septabene