3. MRNTZ turnir - Preserje: odločile so malenkosti

3. MRNTZ turnir - Preserje

Novo mesto, 14. januar 2017 – Danes so se igralci in igralke NTK Krka udeležili 3. MRNTZ turnirja, ki so ga organizirali namiznoteniški delavci v Preserjih.

Za novomeško ekipo so nastopili:

Dečki: 2.- 3. razred (Jaka Škofljanc), 4. – 5.  razred (Andraž Zupančič), 6. -7. razred (Jaka Golob), 8. – 9. razred (Mitja Omerzel, Domen Zupančič). Dijaki Jožko Omerzel, Božič Aljaž, Vid Zabukovec.

Deklice: 2. – 3. razred (Lana Slatinšek, Tija Kastelic), 4. – 5. razred (Zara Judež),  6. – 7. Razred (Kim Kastelic).

Preserski turnir  je bil za igralce i igralke novomeške ekipe novo doživetje, saj so se v tekmah prepričali, kako lahko v nizu odločajo malenkosti, ki prispevajo h končnemu uspehu ali porazu. Večina odločilnih tekem so tokrat dobili nasprotniki in nasprotnice naših najmlajših, navzlic temu pa lahko poročamo tako o dobrih igrah kot osvojenih najboljših mestih. Tako so se Mitja Omerzel, Jožko Omerzel in Lana Slatinšek v svojih kategorijah okitili z »zlatom«, Kim Kastelic, Tija Kastelic in Jaka Škofljanec pa z bronom. Pohvala gre tudi Jaki Golobu, ki je za las (2:3) izgubil medaljo in se po ocenah trenerjev izkazal z borbeno igro. Z malo več sreče bi lahko prišel do odličja.

3. MRNTZ turnir - Preserje 3. MRNTZ turnir - Preserje 3. MRNTZ turnir - Preserje 3. MRNTZ turnir - Preserje

 

I feel slovenia logo 290x145

krka generalni sponzor w1

Video

Septabene

Septabene