15. mednarodno odprto prvenstvo Slovenije v namiznem tenisu

15. mednarodno odprto prvenstvo Slovenije v namiznem tenisu

V Namiznoteniškem klubu Krka Novo mesto potekajo zadnje priprave za izpeljavo pomembnega namiznoteniškega dogodka na svetovni ravni. Gre za mednarodno odprto prvenstvo Slovenije v seriji ITTF Challenge, ki bo podobno kot minulo leto potekalo v športni dvorani na Otočcu med 26. in 30. aprilom 2017, soorganizatorja pa sta NTZ Slovenije in NTK NKrka Novo mesto.

Na tekmovanju bo predvidoma nastopilo do 220 igralcev z vsega sveta, poleg njih pa bo na turnirju prisotnih še 50 sodnikov ter okoli 100 članov spremljevalnih ekip in trenerjev. NTK Krka je lani prvič pripravila turnir na tej ravni, ga imenitno izpeljal, njen zmagovalec, odlični Japonec Mizutani, pa je slab mesec kasneje na olimpijskih igrah v Riu de Janeiru osvojil bronasto medaljo.

Tomaž Kralj, predsednik NTK Krka Novo mesto in vodja ekipe, ki to pomembno namiznoteniško srečanje pripravlja: »Gre za vrhunski športni dogodek in letos pričakujemo podobno število tekmovalk in tekmovalcev iz skoraj vseh kontinentov ter več gledalcev kot lani. Sicer si bo dvoboje mogoče ogledati na spletnem portalu Mednarodne namiznoteniške federacije ITTF in na slovenskem kanalu Šport TV, ljubitelji namiznega tenisa pa bodo o poteku dogajanja na Otočcu obveščeni tudi s pomočjo spletne strani odprtega prvenstva in kluba ter klubske Facebook strani.«

 

I feel slovenia logo 290x145

krka generalni sponzor w1

Video

ifeelsLOVEnia

Odkrivam zeleno Slovenijo

Septabene

Septabene