13. državno prvenstvo RS za člane do 21 let

13. državno prvenstvo RS za člane do 21 let

Cerknica, 26. marec 2017 – Cerkniška športna dvorana je bila danes zanimivo prizorišče, saj so se v njej za naslov med posamezniki in dvojicami na 13. državnem prvenstvu RS pomerili člani do 21 let. Kakorkoli gledano, je prvenstvo minilo v znamenju Krkinih igralcev: Darko Jorgić je bil zanesljiv in je osvoji dva nova naslova najboljšega, dobro sta igrala tudi Tilen Cvetko in Peter Hribar. V parih je presenetil Miha Hribar, ki se bolj kot rednemu treniranju namiznega tenisa posveča študiju, a je v Cerknici dokazal, da še ni za staro šaro.

Jorgić je naslovu državnega prvaka med posamezniki s pomočjo Denija Kožula dodal še prvo mesto med dvojicami, kjer sta za prijetno presenečenje poskrbela brata Miha in Peter Hribar z delitvijo tretjega mesta, Tilen Cvetko pa je s Šviligojem osvojil drugo mesto.

Med posamezniki sta se v polfinale uvrstila Peter Hribar in Tilen Cvetko. Slednji je igral zelo dobro in klubskega kolega odpravil s 4:1, v finalu proti Jorgiću pa je mlademu šampionu uspel odvzeti niz.

Igralci NTK Krke so se tako na 13. državnem prvenstvu RS za člane do 21 let znova izkazali ne samo z uvrstitvami med najboljše, pač pa tudi z dobrimi igrami.

 

I feel slovenia logo 290x145

krka generalni sponzor w1

Video

ifeelsLOVEnia

Odkrivam zeleno Slovenijo

Septabene

Septabene