18. krog 1. SNTL - NTK Krka : NTK Puconci (5:2)

 18. krog 1. SNTL - NTK Krka : NTK Puconci

Novo mesto, 1. april 2017 – Tekma osemnajstega kroga elitne slovenske namiznoteniške lige je obetala zanimiv in dolgotrajen dvoboj dveh najboljših moštev v Sloveniji, a prav malo je manjkalo, da je gostitelji niso dobili z najvišjim možnim rezultatom. Ko je izkušeni veteran Karković v četrti tekmi srečanja pred okoli 20 gledalci pri rezultatu 2:2 povedel s 7:4, se je zdelo, da mu mladi Luka Norčič ne more biti kos, in da bo igralec NTK Krke postavil rezultat 4:0. A nekaj smole je prispevalo, da so gostitelji znižali na 3:1, nato je Hribar povišal rezultat, v zadnji tekmi pa je Krković dokazal svoje kakovosti, saj je Pelcar, ki je proti Hribarju in Cvetku iztržil po en set, v vseh treh setih proti Karkoviću zbral le deset točk.

Podrobnejši rezultati: Hribar – Norčič 3:0, Slatinšek – Škraban 3:0, Cvetko – Pelcar 3:1, Karković – Norčič 2:3, Hribar – Pelcar 3:1, Cvetko – Škraban 0:3, Karković - Pelcar 3:0.

Vodja domače ekipe Ivan Kapš je po tekmi poudaril: »Dobro so igrali vsi štirje krkaši, in ta tekma je bila pomembna tudi zato, ker bomo lažje pripravili strategijo za zadnji naskok na končno zmago in osvojitev ekipnega državnega prvaka. Vabim gledalce, da si ogledajo zaključne tekme, saj bodo videli lepote namiznega tenisa.«

 

I feel slovenia logo 290x145

krka generalni sponzor w1

Video

ifeelsLOVEnia

Odkrivam zeleno Slovenijo

Septabene

Septabene