5. MRNTZ turnir

5. MRNTZ turnir

Otočec, 2. april 2017 – V športni dvorani na Otočcu je v odlični organizaciji NTK Krka v nedeljo potekal letošnji 5. regijski turnir, ki se ga je udeležilo 120 mladih igralk in igralcev namiznega tenisa. Barve Krke je branilo 32 deklet in fantov, polovica otrok je bilo prvič na tekmovanju in vsi so se dobro odrezali. Nekaj začetnikov je dobilo tudi kakšen niz, drugi pa so se odrezali po pričakovanju, v glavnem pa nabirali izkušnje. Bera medalj je bila ob koncu tekmovanja lepa: 3 zlate, 3 srebrne in 5 bronastih. Naj zapišemo, da se je Jaka Šterk (2.-3. razred) uvrstil celo v glavno tekmovanje, Maticu Vertušu je za malo spodletelo napredovanje iz skupine, saj je peti, odločilni set, izgubil na razliki. Seveda si pohvale zaslužijo vsi, še zlasti, tisti, ki so osvojili medalje. Odličja pa so si po pričakovanjih zaslužili tisti, ki redno vadijo.

Učenke 2.-3. razred: 1. mesto Lana Slatinšek, 3. mesto Tija Kastelic

Učenke 6.-7. razred: 2. mesto Kim Kastelic

Učenke 8.-9. razred: 2. mesto Katja Vertuš, 3. mesto Lara Kump (obe sta nastopili prvič)

Učenci 2.-3. razred: 3. mesto Jaka Škofljanc (v tej kategoriji je Martin Kolarič zasedel 5. do 8. mesto - za polfinale izgubil prav s Škofljancem)

Učenci 4.-5. razred: 3. mesto Andraž Župančič

Učenci 6.-7. razred: 3. mesto Jaka Golob

Učenci 8.-9. razred: 1. mesto Mitja Omerzel, 2. mesto Domen Župančič

Dijaki: 1. mesto Jožko Omerzel

Ekipo 32 igralk in igralev NTK Krka so vodili trenerka Manca Fajmut in tenerji Uroš Slatinšek, Dušan Pezelj, Tilen Novak.

Zadnji, 6. finalni MRNTZ bo v Ljubljani 28. maja, kjer bodo po koncu tekmovanja podelili pokale najboljšim v skupnem seštevku.

5. MRNTZ turnir 5. MRNTZ turnir 5. MRNTZ turnir 5. MRNTZ turnir 5. MRNTZ turnir 5. MRNTZ turnir 5. MRNTZ turnir 5. MRNTZ turnir 5. MRNTZ turnir 5. MRNTZ turnir 5. MRNTZ turnir 5. MRNTZ turnir

 

I feel slovenia logo 290x145

krka generalni sponzor w1

Video

ifeelsLOVEnia

Odkrivam zeleno Slovenijo

Septabene

Septabene