2017 ITTF Challenge - Slovenian Open

15. mednarodno odprto prvenstvo Slovenije v namiznem tenisu

Novo mesto, 12. april 2017 - Namiznoteniški klub Krka Novo mesto bo skupaj z NTZ Slovenije na Otočcu v tamkajšnji športni dvorani drugič gostil elitno tekmovanje na svetovni ravni, 15. mednarodno odprto prvenstvo Slovenije v seriji ITTF Challenge, ki se bo odvijalo med 26. in 30. aprilom 2017.

Zanimanje za tekmovanje je zaradi lanske odlične organizacije letos izjemno. Prijavilo se je namreč kar 340 igralcev (47 držav) iz celega sveta.  Poleg njih bo na turnirju prisotnih še 50 sodnikov ter do 100 članov spremljevalnih ekip in trenerjev, torej skupaj skoraj 500 gostov.

Predsednik NTK Krka Novo mesto Tomaž Kralj, ki bo tudi letos vodil zahteven organizacijski projekt,  je nad odzivom presenečen in zadovoljen in število prijavljenih tekmovalk in tekmovalcev komentira: »Lani smo z res maloštevilno ekipo očitno delo odlično opravili in takoj po končanem prvenstvu dobili veliko pohval, a takšnega zanimanja  letošnji "dolenjski" turnir nisem pričakoval. Letos bomo poskrbeli tudi za dodatno promocijo namiznega tenisa. Tekmovanje si bo namreč moč ogledati tako na spletnem portalu Mednarodne namiznoteniške federacije ITTF, kot na slovenskem kanalu Šport TV in Laola TV, ki bosta prenašala polfinalne in finalne dvoboje v nedeljo 30. aprila 2017. Pričakujem, da bodo tribune letos še bolj polne kot lani, saj bodo imeli gledalci znova možnost videti res vrhunski namizni tenis v organizaciji NTK Krka in NTZ Slovenije

 

I feel slovenia logo 290x145

krka generalni sponzor w1

Video

ifeelsLOVEnia

Odkrivam zeleno Slovenijo

Septabene

Septabene