1. Top za člane in članice v znamenju NTK Krka Novo mesto

 1. Top za člane in članice v znamenju NTK Krka Novo mesto

Muta, 5. november 2017 -  Na letošnji prvi TOP turnir za člane in članice, ki ga je odlično izpeljal domači namiznoteniški klub, je NTK Krka poslala svoje štiri člane: v moški konkurenci so se za zmago potegovali Tilen Cvetko, Peter Hribar in Tilen Novak, med članicami pa Aleksandra Vovk.

Pogled na končno lestvico prvega turnirja je seveda zelo razveseljiv. V obeh konkurencah se je potegovalo po 28 igralk in igralcev, najboljša mesta so pri fantih zasedli predstavniki NTK Krke. Prvi je bil Peter Hribar, ki je osvojil trinajst točk in zabeležil poraz s Cvetkom. Drugo mesto je pripadlo Tilnu Novaku (12) točk, ki je vknjižil dva poraza (Paulin, Hribar), tretji je bil Cvetko (12 točk), ki je moral priznati premoč klubskemu kolegu Novaku in njegovemu soimenjaku A. Novaku.

Pri članicah je dobro igro pokazala Aleksandra Vovk. Z enim samim porazom (Ana Tofant je tudi zmagala) je pristala na drugem mestu in tako prispevala, da je NTK Krka od šestih možnih pokalov domov prinesla kar štiri.

Andrej Ojsteršek Urh: »Na Muti smo gledali dober namizni tenis. Pohvala gre vsem štirim, zlasti pa Cvetku, ki je nastopil poškodovan, a vseeno pristal na tretjem mestu.«

 

I feel slovenia logo 290x145

krka generalni sponzor w1

Video

ifeelsLOVEnia

Odkrivam zeleno Slovenijo

Septabene

Septabene