1. SNTL - NTK Krka : NTK Sobota (5:3)

1. SNTL - NTK Krka : NTK Sobota

Novo mesto, 11. november 2017 –  6. krog 1. SNTL za moške je v Drgančevju prinesel zanimivo srečanje, ki se je odlikovalo po lepem namiznem tenisu. Redke gledalce je po svoje še najbolj presenetil veteran Bojan Pavič, ki je s petinpetdesetimi leti prikazal dober pingpong in premagal tokrat nekoliko nerazpoloženega Tilna Novaka. Najboljši mož v domači vrsti je bil Peter Hribar s tremi zmagami in enim samim izgubljenim nizom, potrebni točki za zmago je prispeval še vedno nekoliko poškodovan Tilen Cvetko, medtem ko je Novak obe tekmi izgubil z najtesnejšim izidom. Sodnika Zadkovič in Vertuš sta, kar se na tekmah v Novem mestu zgodi redko, podelila dva rumena kartona: Paviču in Novaku.

Rezultati: Novak – Pavič 2:3, Cvetko – Vidmar 3:0, Hribar Roudi 3:0, Cvetko – Pavič 3:1, Novak – Roudi 2:3, Hribar – Vidmar 3:0, Cvetko – Roudi 0:3, Hribar – Pavič 3:1.

V sedmem kolu 1. SNTL NTK Krka gostuje 18. novembra 2017 v Mariboru pri močni vrsti ŽNTK Maribor, ki je v dosedanjih tekmah dokazal, da sodi med ekipe, ki se bodo potegovale za najboljša mesta v najkakovostnejši slovenski namiznoteniški ligi.

Izjava Andreje Ojsteršek Urh: »Hribar je odigral zanesljivo, Cvetku je proti Roudiju očitno ponagajala poškodba, Novak pa je imel v obeh dvobojih nekaj smole, saj je proti Paviču povedel z 2:1, a ni našel prave igre, da bi svoje moštvo na začetku tekme povedel v vodstvo. Naslednjo soboto nas čaka dokaj težka preizkušnja v Mariboru.«

 

I feel slovenia logo 290x145

krka generalni sponzor w1

Video

ifeelsLOVEnia

Odkrivam zeleno Slovenijo

Septabene

Septabene