Ali vidite tri bele žogice?

Ali vidite tri bele žogice?

Novo mesto, 9. julij 2018 - Naslov (Ali vidite tri bele žogice?) je nekoliko provokativen in ne meri na žogice, čeravno je res, da so v trenutku, ko je na sprožilec fotoaparata pritisnila Klavdija Vertuš, v Drgančevju v zraku obstale kar tri žogice, kar je s fotoaparatom ob tako hitri igri kot je namizni tenis težko zabeležiti. Vertušovi je to uspelo. Čestitke in hvala za poslano fotografijo, ki bo romala v več arhivov.

No, bistvo lepega posnetka je v fantku na mizici. Rožle Lusavec je prejšnjo sredo doživel prvi uradni trening v pravem pingpong klubu, na pravi mizici in užival je v igranju z belimi žogicami še z 21 drugimi otroki, ki so se udeležili akcije NTK Krka Novo mesto. Njegov nasmeh pove o njegovem počutju ob akciji NTK Krka več kot tisoč besed. Rožle Lusavec je trenutno najmlajši član novomeškega kluba in verjamemo, da se mu bo pridružil še kakšen njegov vrstnik. Več takšnih iskrenih otroških nasmehov bo posebej poplačalo trud vodstva NTK Krka, ki skrbi tudi za najmlajše, ne samo za osvajanje naslovov državnih prvakov.

Bo v dvorani v Drgančevju v sredo, ki prihaja, še več smeha, zabave in zadovoljstva? NTK Krka Novo mesto pač z najmlajšimi zna in vabi, da se udeležite tretjega počitniškega namiznega tenisa. Pripeljite svoje malčke! In pametne telefone bodo zamenjali z loparčki: za zdrav način življenja.

Zanesljivo bodo doživeli prijetnih 90 minut vadbe. Vabljeni!

 

I feel slovenia logo 290x145

krka generalni sponzor w1

Video

Septabene

Septabene