Krkašica Vovkova na olimpijskih igrah

 Krkašica Vovkova na olimpijskih igrah

Novo mesto, 20. avgust 2018 – V NTK Krka Novo mesto smo se razveselili še ene pomembne novice, ki bo zaznamovala 70-letnico neprekinjenega klubskega delovanja: na olimpijskih igrah mladih, ki bodo od 6. do 18. oktobra letos v Buenos Airesu, bo nastopila tudi naša članica Aleksandra Vovk.

Da gre za velik uspeh Vovkove, ki je najboljša slovenska mladinka na svetovni jakostni lestvici, in tudi za uspeh novomeškega namiznega tenisa, najbrž ni potrebno izgubljati besed. Na Vovkovo, ki je ob legendi Leonu Štuklju najbrž edina predstavnica novomeških klubov na olimpijskih igrah, smo upravičeno ponosni.

Njena prva izjava: »Zame je to uresničitev otroške želje, saj sem si vedno želela nastopiti na olimpijskih igrah. Na začetku leta sploh nisem pomislila na to, da bom oktobra lahko igrala v Buenos Aieresu. Vem, da se z mano veselijo vsi v NTK Krka Novo mesto in naši navijači in se jim zahvaljujem za čestitke.«

Izjava predsednika NTK Krka Tomaža Kralja: "Uvrstitev naše članice na olimpijske igre je seveda biser na kroni letošnjih klubskih uspehov. Z njim smo res lepo počastili 70-letnico našega delovanja. Iskrene čestitke Aleksandri!"

 

I feel slovenia logo 290x145

krka generalni sponzor w1

Video

Septabene

Septabene