Kaže, da bo v dvorani znova tesno!

 Kaže, da bo v dvorani znova tesno!

Novo mesto, Drgančevje, 3. september 2018 - Danes popoldan se je začel prvi uradni trening in del mladih je v dvorani NTK Krka v Drgančevju že prvi dan veselo vihtel loparčke. Podpredsednik kluba Jernej Jedlovčnik je ob pogledu na mlade vzkliknil: »Kot kaže, bo v dvorani tudi letos tesno.«

Minuli dve akciji brezplačnega namiznega tenisa v času šolskih počitnic nista uspeli samo z nepričakovanim velikim obiskom otrok in staršev, pač pa tudi v tem, da smo po obeh akcijah v klub vpisali nekaj nadarjenih otrok. Njihova nadarjenost in pripravljenost za resno vadbo pomeni za NTK Krka odgovornost, po kateri je naš klub s sedemdeset letno tradicijo med novomeškimi prijatelji športa znan in cenjen. Torej, kot smo zapisali v drugem stavku, »kot kaže, bo v dvorani v Drgančevju tesno«.

Tega se vsi, ki bodo delali z mladimi, veselijo, prav tako vodstvo kluba in člani prve ekipe NTK Krka Novo mesto, petkratni ekipni državni prvaki, ki s svojimi nenadejanimi obiski radi razveselijo najmlajše.

Na fotografiji vesel "skok" v novo športno preizkušnjo, ki za mnoge mlade zna biti ena od prelomnic v življenju in nepozabna izkušnja v okrilju NTK Krka Novo mesto.

 

I feel slovenia logo 290x145

krka generalni sponzor w1

Video

ifeelsLOVEnia

Odkrivam zeleno Slovenijo

Septabene

Septabene