1. SNTL - NTK Krka : NTK Arrigoni (5:4)

 1. SNTL - NTK Krka : NTK Arrigoni (5:4)

Novo mesto, 22. september 2018 – Prvo kolo v najboljši državni ligi je prineslo zanimivo tekmo. Po slabih treh urah igranja je krkašem uspelo osvojiti prvi par točk. Dokaj suvereno je s prepričljivo uvodno zmago začel Tilen Novak, medtem ko je letošnja okrepitev novomeške vrste Lorencio Lupulesku začel negotovo, a igral od tekme do tekme bolje in pokazal, da bo v slovenski ligi med tistimi igralci, ki bodo zabeležili največ zmag. Naj zapišemo, da je za domačo vrsto znova zaigral 'povratnik' Aljaž Šmaljcelj, ki pa je že v prvi tekmi malce preveč obremenil operirano koleno, kar se je v njegovi igri seveda poznalo. Torej, začelo se je po načrtih!

Rezultati: Novak – Novel 3:0, Lupulesku – Lavrič 3:2, Šmaljcelj – Pavlin 0:3, Lupulesku – Novel 3:1, Novak – Pavlin 2:3, Šmaljcelj – Lavrič 0:3, Lupulesku – Pavlin 3:0, Šmaljcelj – Novel 1:3 in Novak – Lavrič 3:0.

V drugem krogu 1. slovenske namiznoteniške lige, ki bo odigrano 6. oktobra 2018, novomeška ekipa gosti močno vrsto NTK Kema I., tekma se bo začela ob 17.00.

 

I feel slovenia logo 290x145

krka generalni sponzor w1

Video

ifeelsLOVEnia

Odkrivam zeleno Slovenijo

Septabene

Septabene