Prvo odprto prvenstvo Slovenije do 21 let

 Prvo odprto prvenstvo Slovenije do 21 let

Puconci, 21. oktober 2018 – V odsotnosti klubskega kolega Petra Hribarja, ki igra v nemški drugi ligi, je na letošnjem prvem odprtem prvenstvu Slovenije do 21 let slavil član NTK Krka Tilen Cvetko. Za ta naslov se je letos potegovalo kar 33 tekmovalcev, a tokrat Cvetko pravzaprav ni imel "velikega" dela. Igral je suvereno in dokazal, da bo tudi letos v najkakovostnejši slovenski ligi med boljšimi igralci in da morajo v klubu poskrbeti, da bo nabral še več namiznoteniškega znanja.

Cvetko je v finalu s 4:2 (8, -9, 4, 6, -9, 5) premagal Aljaža Freliha (Mengeš), še prej pa Žigo Kristijana Žigona, Aljaža Godca (oba Inter Diskont) in v polfinalu z Damjana Zelka (Kema), ki ga je premagal s 4:2. Tretje mesto sta si delila Damjan Zelko in Rok Trtnik (Mengeš).

Med članicami krkaši tokrat niso imeli svoje igralke Aleksandre Vovk, ki je imela neodložljive klubske obveznosti. Je pa v svoji konkurenci v Puconcih po celodnevnem tekmovanju, sedmih tekmah in kar tridesetih odigranih setih razveselila Tija Kastelic, ki je osvojila srebrno medaljo. Dokaz, da trenerka Manca Fajmut z najmlajšimi dobro dela.

 

I feel slovenia logo 290x145

krka generalni sponzor w1

Video

ifeelsLOVEnia

Odkrivam zeleno Slovenijo

Septabene

Septabene