1. SNTL - NTK Krka : NTK Sobota (5:0)

 1. SNTL -  NTK Krka : NTK Sobota (5:0)

Novo mesto, 9. februar 2019 – Šestnajsti krog 1. slovenske namiznoteniške lige je domači ekipi prinesel novi točki po hitro dobljeni tekmi, ki je trajala 35 minut. Tako se značilnosti letošnjega prvenstva nadaljujejo: tekmo lahko dobiš po treh urah trdega boja ali v dobre pol ure lahkotne igre. NTK Krka je z novo zmago še naprej na prvem mestu, a z mislimi na zadnjo tekmo z ŽNTK Mariborom, ki bo 30. marca 2019 ob 17.00 v Drgančevju.

Rezultati: Karkovič - Gumilar 3:0, Šmaljcelj - Žekš 3:2, Novak - Fijavž 3:0, Šmaljcelj - Gumilar 3:0 in Karković - Fijavž 3:0.

Sicer pa je dvoboj potekal pred peščico gledalcev, ki z zanimanjem spremljajo evropsko prvenstvo članov do 21 let, na katerem igrajo krkaši Jorgić, Cvetko, Hribar in Aleksandra Vovk. Aktualni slovenski članski državni prvak Darko Jorgič, ki je bil kot drugo postavljeni nosilec evropskega prvenstva neposredno uvrščen v drugi del tekmovanja, se je v Godnomarju na Portugalskem zanesljivo uvrstil v glavni žreb. Dobil je vse tri dvoboje. Ostali krkaši so bili manj uspešni, Jorgič in Hribar pa ta čas, ko o tem poročamo, igrata v osmini finala dvojic proti italijansko-belgijski navezi Matteo Mutti in Laurens Devos.

 

I feel slovenia logo 290x145

krka generalni sponzor w1

Video

ifeelsLOVEnia

Odkrivam zeleno Slovenijo

Septabene

Septabene