Športnik leta 2018

 Športnik leta 2018

Novo mesto, 19. februarja 2019 – Točno ob 18. uri se je danes v nabito polni dvorani Kulturnega centra Janeza Trdine začela tradicionalna prireditev, na kateri je dolenjska metropola dobila športnico, športnika in športni kolektiv leta 2018. NTK Krka je tudi letos v nominacijo potrdila odlične štiri adute: Petra Hribarja, prvo člansko ekipo ter Boruta Mikliča, ki je zaslužno dobil bronasto Bloudkovo priznanje ter Silva Stanišo, ki je za požrtvovalno dolgoletno delo v klubu iz županovih rok prejel »županovo-občinsko« priznanje. Obema iskrene čestitke.

Ob koncu skoraj triurne prireditve, popestrene z odličnimi kulturnimi vložki, je nekaj manj kot 400 gledalk in gledalcev nestrpno pričakovalo razglasitev najboljših. Krkaši so po tihem pričakovali četrti zaporedni naslov, a bili zadovoljni tudi z drugim mestom, še zlasti zato, ker je 'glavna' podelitev znova minila v znamenju pingpongašev.

Po dveh zaporednih naslovih naj športnika, ki ju je osvojil Darko Jorgić, je tokrat ta laskavi naslov pripadel krkašu Petru Hribarju, pred katerim je lepa športna kariera.

 

I feel slovenia logo 290x145

krka generalni sponzor w1

Video

ifeelsLOVEnia

Odkrivam zeleno Slovenijo

Septabene

Septabene