Namiznoteniški tabor na Otočcu

Namiznoteniški tabor na Otočcu

Novo mesto, 26. julij 2020 - To je posebno vabilo, vabilo za osnovnošolce, ki jim je všeč namizni tenis in vse, ki bi se radi športno udejstvovali. V NTK Krka, kjer smo sposobni organizirati najbolj zahtevne turnirje na svetovni ravni, bomo letos od 24. do 28. avgusta organizirali 1. namiznoteniški tabor!

Zakaj na Otočcu? Zaradi vrhunske dvorane, zaradi čudovito zelene in čiste reke Krke, zaradi mogočnega gradu in njegove slikovite okolica z belimi labodi, zaradi varne lokacije in miru, ki ga Otočec nudi, zaradi adrenalinskega parka, vrhunskih vaditeljev, zaradi hotela Šport, ki je znan po imenitni hrani, povrhu vsega pa nudi kopanje v termalnem bazenu, savne, kolesarjenje, sprehode… Seveda bo poudarek na igranju namiznega tenisa, a na svoj račun bodo prišli tudi otroci, ki se radi poizkusijo v igrah z žogo (nogomet, odbojka, badminton, tenis…) ali pa enostavno radi vrtnarijo, spoznavajo naravna zelišča ali pa jih zabavajo prirejene zabavne igrice (vaje za spretnost, hitrost, koordinacijo,…), uživajo v adrenalinskem parku in radi plavajo. Udeleženci bodo dobili zajtrk, kosilo in malico.

Vse to v organizaciji Namiznoteniškega kluba Krka. Pa še nekaj. Starši lahko svoje otroke pripeljejo zjutraj med 7:00-8:00 in jih popoldan pridejo iskat. V času tabora bo možno v hotelu prespati. Klub omogoča, da se 1. namiznoteniškega tabora s svojimi otroki udeležijo tudi starši. Petdnevni dopust v času, ko bodo malčki zaposleni na igriščih, bodo lahko izkoristili v odkrivanju okolice otoškega gradu, tega dragulja med slovenskimi gradovi, in si nabrali prepotrebnih moči za vstop v letošnjo jesen.

Cena tabora je 100 EUR na osebo.

Za več informacij nam pišite na ali pokličite na 041 372 762 (Tomaž) ali 041 626 895 (Jernej).

Program sofinancira Fundacija za šport.

Fundacija za šport

Namiznoteniški tabor na Otočcu

 

I feel slovenia logo 290x145

krka generalni sponzor w1

Video

ifeelsLOVEnia

Odkrivam zeleno Slovenijo

Septabene

Septabene