WTT Youth Star Contender Otočec I Feel Slovenia - Kompleti lepih priznanj podeljeni

WTT I feel slovenia 05

Otočec, 16. 6. 2021 – Drugi dan mednarodnega namiznoteniškega turnirja za mlade namiznoteniške upe, ki poteka v športni dvorani na Otočcu, se je popoldan zaključil s podelitvijo priznanj najboljšim. Do pokalov in medalj so najboljše prišle po lepih tekmah, ki so mestoma vse izpričale veliko izenačenost med mladimi igralkami. Na vrh so zasluženo prišle tiste, ki so 'grizle', kot pravijo v športnem žargonu pingponkaši, do konca prav vsake točke, vsakega niza.

Rezultati:

U19 – posamezno: 1. VORONINA Vlada, RUS, 2. ZAHARIA Elena, ROM, 3.-4.  KAUFMANN Annett, GER in LUTZ Camille, FRA.

U15 – posamezno: 1. GODA Hana, EGY,  2. HURSEY Anna, WAL, 3.-4. KAUFMANN Annett, GER, HOCKART Leana, FRA.

U19 –dvojice:  1. SINGEORZAN Ioana, ROM in MATOS Ines, POR, 2. MALININA Natalia RUSin SLAUTINA Arina RUS, 3.-4. HARAC Ece, TUR in YILMAZ Ozge, TUR ter ARAPOVIĆ Hana, CRO in ZADEROVA Linda, CZE.

U15 – dvojice: 1. PUGOVKINA Iuliia, RUS  in IVANOVA Anastasia, RUS, 2. HURSEY Anna, WAL in PINTO Matilde POR, 3.-4. MULLER Evelin, HUN in TANACS Nora, HUN ter EMIR Bursa, TUR in NEBHAN Nihat, TUR.

Vse zmagovalke skupaj:  1. VORONINA Vlada, RUS, 1. GODA Hana, EGY, 1. SINGEORZAN Ioana, ROM in MATOS Ines, POR ter 1. PUGOVKINA Iuliia, RUS in IVANOVA Anastasia, RUS.

Sedaj so na vrsti fantje. Za najvišja mesta se jih v obeh konkurencah  (U15 in U19) skupaj poteguje 64, v vsaki kategoriji po 32. Poznavalci pravijo, da gre tudi v tem primeru za izredno zanimivi skupini, zlasti pri starejših, saj se nekateri iz te grupe že nekaj časa lepo uveljavljajo tudi v članski konkurenci. Tako se skozi ves turnir za dečke obeta kakovosten turnir tistih, ki bodo prav kmalu krojili svetovni namiznoteniški vrh.

 

I feel slovenia logo 290x145

krka generalni sponzor w1

Video

ifeelsLOVEnia

Odkrivam zeleno Slovenijo

Septabene

Septabene