Sprejem za državne prvake

»Nismo pričakovali tega uspeha. Iskreno, pred tekmovanjem sem mislil, da bomo tretji ali četrti, zaradi izenačenosti ekip pa tudi šesti ali sedmi. A na koncu se je vse poklopilo in smo postali državni prvaki,« je dejal 13-letni Aljaž Šmaljcelj, eden od trojice, ki si je priigrala naslov državnih prvakov. Poleg njega sta igrala še leto dni starejši Kristian Hren, ki bo prihodnjo sezono prestopil k mladincem, ter 12 –letni Peter Hribar, ekipo pa so sestavljali še Žiga Komljanec, Tomaž Hrovat in Jožko Omerzel, ki sicer niso dobili priložnosti za tekmo, so pa spodbujali svoje soigralce ob igrišču in tudi kot navijači pomembno prispevali k uspehu ekipe.

Mladim upom je čestital tudi župan Mestne občine Novo mesto Alojzij Muhič ter jim podaril spominska darila, ponosen na uspešno delo v domačem klubu pa je tudi Marjan Hribar, predsednik Namiznoteniške zveze Slovenije.

Ponosa nad mladimi igralci in naslovom najboljšega, ki so ga kadeti znova prinesli v klub po osemnajstih letih, pa ne skriva niti predsednik kluba Tomaž Kralj, ki izpostavlja, da imajo velike zasluge pri doseganju uspehov tudi veliko boljši pogoji za treninge, ki jih nudi dvorana v Drgančevju. »Resnično so se vsi borili po najboljših močeh, vsak, tudi tista trojica, ki ni igrala, je prispevala svoj delež v mozaik tega uspeha. Vse pohvale pa tudi Urošu, ki je pokazal, da je vrhunski trener, čeprav nima veliko izkušenj. Morda še bolj pomembno kot je to, da ste osvojili naslov državnih prvakov, pa je to, da ste s to zmago postali res pravi prijatelji in se boste tega dogodka spominjali do konca življenja.«

Trener Uroš Slatinšek sicer še igra tudi za člansko ekipo Krke, a je bil v zadnjih dneh bolj kot pri svojih treningih z mislimi pri delu z mladimi. 


(Vir: www.triumfator.si)


Slike so objavljene v Galeriji.

krka generalni sponzor w1

Sponzorji kluba

Zlati sponzorji

Novo mesto

Terme Krka

Brinox

BTC City

TRAC

Srebrni sponzorji

Kemis

Plastoform

Montiv

Bronasti sponzorji

Vzajemna

Adria Mobil

Tiskarna Novo mesto

Lekarna Novak

Lek veterina

Štalekar

Ferro Črtalič

Zavarovalnica Sava

Steklarstvo Šiško

Video

Koledar dogodkov NTK KRKA Novo mesto

No events

Septabene

Septabene