Z nastopi na Mastersu zaključena uspešna namiznoteniška sezona

Pri mlajših kadetih sta nastopila Tomaž Hrovat in Peter Hribar. Tomaž je po prvem dvoboju končal s tekmovanjem (končno 9.-16. mesto), Peter pa je v prvi tekmi premagal Matica Zupana (Triglav), v drugi ugnal še Marsela Šegulo, v tretji tekmi pa moral priznati premoč končnemu zmagovalcu Luki Norčiču in je tako osvojil 3.-4. mesto.

V kadetski konkurenci je Aljaž Šmaljcelj v prvi tekmi premagal Miho Jamška, v drugem obračunu pa mu je nadaljnje boje preprečil Tom Šfiligoj (Olimpija), tako da je Aljaž zasedel končno 5.-8. mesto. Kristian Hren je klonil že v uvodni tekmi proti Eriku Paulinu in zasedel 9.- 16. mesto, Peter Hribar pa je bil v prvi tekmi boljši od Črta Grma Urbančiča, v drugem obračunu pa je izgubil proti Paulinu in tako zasedel končno 5.-8.mesto.

V mladinski konkurenci sta nastopila Aljaž Šmaljcelj in Tilen Novak. Aljaž je osvojil 9.-16. mesto, potem ko je v uvodni tekmi izgubil proti Mariu Kolblu, Tilen pa je v tej kategoriji dosegel dve zmagi, potem pa izgubil proti kasnejšemu zmagovalcu Patriku Sukiču (Kema Puconci) in osvojil končno 3.-4. mesto.

In še članska kategorija, v njej sta od Krkašev nastopila Uroš Slatinšek in Tilen Novak. Tilen je osvojil končno 9.-16. mesto (v prvi tekmi je izgubil proti Tomažu Roudiju), Uroš pa je najprej slavil dve zmagi, v boju za veliki finale pa izgubil proti Mariborčanu Gregorju Zafoštniku in osvojil 3.-4. mesto.

Zmagovalci po kategorijah pa so naslednji:
- ml. kadetinje - Sterchi Katrina (Arrigoni)
- ml. kadeti - Cvetko Tilen (Muta)
- kadetinje - Veronik Nika (Fužinar Interdisakont)
- kadeti - Kožul Deni (Logatec)
- mladinke - Zupančič Nina (Logatec)
- mladinci Sukič Patrik (Kema)
- članice Zupančič Nina (Logatec)
- člani - Horvat Mitja (Kema).


(vir: www.triumfator.si)

 

I feel slovenia logo 290x145

krka generalni sponzor w1

Video

ifeelsLOVEnia

Odkrivam zeleno Slovenijo

Septabene

Septabene