Člani NTK Krka do brona v DP, Slatinšek znova najboljši igralec lige

 

Članska ekipa Namiznoteniškega kluba Krka je izpolnila cilj, zastavljen pred začetkom sezone v 1. slovenski namiznoteniški ligi. Le-ta se je končala v soboto, ekipa Krke v sestavi Uroš Slatinšek, Neven Karković in Tilen Novak pa je osvojila tretje mesto v državi.  Naslov državnih prvakov so že tretjič osvojili namiznoteniški igralci Keme iz Puconcev. 

Uroš Slatinšek je postal tudi prvi igralec lige z izkupičkom zmag/porazov 42:1. To mu je uspelo že četrtič v zadnjih petih letih.

Tudi druga ekipa NTK Krka je dosegla zastavljeni cilj - obstanek v drugi ligi. Osvojila je sedmo mesto. Za drugo ekipo so igrali največkrat; kar po vrsti - Aljaž Šmaljcelj, Peter in Miha Hribar, Kristian Hren, Žiga Komljanec in Tomaž Hrovat. V soboto je sicer ta mlada ekipa doživela dva poraza proti ekipama iz Rakeka in Izole, ampak so si že v prejšnjem kolu z zmago proti Murski Soboti uspeli zagotoviti obstanek.

 

 

 

 

Ob tem dodajmo, da je Uroš Slatinšek v nedeljo zmagal na 3. odprtem turnirju za člane in članice v Cerknici. Od igralcev Krke je nastopil še Tilen Novak, ki se je uspel uvrstiti naprej iz skupine in potem premagal reprezentančnega kolega iz mladinskih vrst Toma Šfiligoja s 4:1. V osmini finala pa je klonil proti kasnejšemu finalistu Ropoši (Kema Puconci) s 3:4.

 

Za NTK Krka,

Sabina Gosenca

 

I feel slovenia logo 290x145

krka generalni sponzor w1

Video

ifeelsLOVEnia

Odkrivam zeleno Slovenijo

Septabene

Septabene