Finale šolskega prvenstva Slovenije

 

Na finalu šolskega prvenstva Slovenije presenetil Aljaž Šmaljcelj. Peter Hribar osvojil 5. mesto

Na Muti se je s finalom končalo letošnje šolsko prvenstvo Slovenije v namiznem tenisu. V kategoriji učencev in učenk, ki so registrirani igralci, je bilo tekmovanje izjemno kvalitetno, skorajda na ravni republiškega turnirja TOP. Pri fantih je za presenečenje poskrbel Aljaž Šmaljcelj, ki je osvojil 1. mesto. Peter Hribar je osvojil 5. mesto.

Povsem ob koncu sezone, se je 30. maja, v športni telovadnici OŠ Muta odvil finale Šolskega prvenstva Slovenije v namiznem tenisu. Čeprav tekmovanje nima posebne veljave, pa sta bili tako organizacija s strani vedno marljivih Mučanov in kvaliteta na turnirji nesporni. V najmočnejši kategoriji učencev in učenk so tako nastopili praktično vsi državni kadetski reprezentanti

Najboljši slovenski osnovnošolci so se pomerili po sistemu vsak z vsakim. Pri fantih je na koncu z enim porazom proti klubskemu prijatelju Petru Hribarju, nekoliko presenetljivo vendar povsem zasluženo slavil Aljaž Šmaljcelj. Drugo mesto je osvojil Erik Paulin, tretji pa je bil Darko Jorgić.


 

I feel slovenia logo 290x145

krka generalni sponzor w1

Video

ifeelsLOVEnia

Odkrivam zeleno Slovenijo

Septabene

Septabene