V Novem mestu zaživel Namiznoteniški trening center Slovenije

Prvi septembrski ponedeljek vselej povezujemo s pričetkom šolskega leta, peščica naših perspektivnih namiznotenisačev pa si bo 2. september 2013 zapomnila predvsem po odprtju Namiznoteniškega trening centra Slovenije, ki je danes tudi uradno pričel z obratovanjem v Novem mestu.

 

 

 

 

Poleg skupnih treningov v dolenjski prestolnici pod vodstvom selektorja za mladino Jožeta Urha, bodo naši mladi upi med tednom v Novem mestu tudi prebivali in obiskovali tamkajšnje izobraževalne programe. Na končnem seznamu članov NT centra se tako nahajajo Manca Fajmut, ki bo zaradi študijskih obveznosti v Novo mesto pripotovala prihodnji teden, Ludvik Peršolja, Tom Šfiligoj, Deni Kožul, Darko Jorgić, Zala Veronik, Nika Veronik in Gaja Paradiž, ki bodo prebivali v dijaškem domu ter lokalni reprezentanti Tilen Novak, Aljaž Šmaljcelj in Peter Hribar, ki se ne bodo soočali z logističnimi težavami, temveč bodo še kako veseli, da se jim bodo v njihovi domači dvorani na treningu pridružili reprezentančni kolegi iz celotne Slovenije.

Vsi začetki so težki in tudi v tem primeru ne bo nič drugače, saj bodo tako mladi igralci, kot tudi selektor potrebovali nekaj časa za privajanje, seveda pa si želimo, da bi se na koncu vse optimalno izteklo.

Dobili smo tudi prve vtise naših upov, ki so nad pričetkom novega poglavja v njihovi namiznoteniški karieri v tem trenutku navdušeni in se veselijo pustolovščine, ki jih čaka v prihodnjih mesecih in letih. Med njimi vlada pozitivna energija in začetna vznemirjenost, ki pa so jo že nekoliko ‘razbili’ na prvem skupnem treningu, ki so ga opravili danes popoldne.

Namiznoteniška zveza Slovenije si za realizacijo tega velikopoteznega projekta zasluži vse pohvale, vsem sodelujočim v tej zgodbi pa želimo obilico uspehov.

 

I feel slovenia logo 290x145

krka generalni sponzor w1

Video

ifeelsLOVEnia

Odkrivam zeleno Slovenijo

Septabene

Septabene