Zmaga Jorgića na 1. OT RS za mladince

V predtekmovalni skupini je obstal le Žiga Komljanec, medtem ko so si Darko Jorgić, Miha Hribar, Peter Hribar, Aljaž Šmaljcelj, Kristian Hren in Tilen Cvetko zagotovili preboj v finalno skupino.  V predkrogu je najprej izpadel Hren in tako zasedel končno 17. – 24. mesto, v osmini finala pa se je tekmovanje končalo še za Miha, Aljaža in Tilna, ki je nekoliko presenetljivo z 0:3 izgubil proti Grm Urbančiču.

 

 

Dobro se je izkazal mlajši izmed bratov Hribar, ki je v osmini finala premagal Miha Grampovčnika s 3:0, nato pa po dobri borbi predvsem v prvem nizu moral priznati premoč prvemu nosilcu turnirja Patriku Sukiču.

 

Status enega izmed glavnih favoritov za končno zmago je upravičil Jorgić, ki je že na prvem republiškem tekmovanju v dresu dolenjske ekipe prišel do zmage. V četrtfinalu je s 3:0 odpravil Toma Šfiligoja, nato je bil v petem nizu premočen za svojo srebrno polovico z letošnjega MEP v Ostravi Erika Paulina, v finalu pa je z rezultatom 3:0 premagal še Patrika Sukiča.

 

 

 

Pred našimi igralci je nov pester teden. Jorgić in Tilen Novak bosta skupaj z Ludvikom Peršoljo v torek odpotovala na Madžarsko, kjer se bo slovenska U-21 reprezentanca borila v kvalifikacijskem delu Superlige, v Varaždin pa na ITTF-ov mednarodni turnir potujeta Peter Hribar in Tilen Cvetko.

 

I feel slovenia logo 290x145

krka generalni sponzor w1

Video

ifeelsLOVEnia

Odkrivam zeleno Slovenijo

Septabene

Septabene