Jorgić v Ravnah na Koroškem v polfinalu članskega OT-ja

Slatinšek je bil kot prvi nosilec turnirja že neposredno postavljen v finalni del turnirja, Tilen in Darko pa sta morala najprej opraviti s kvalifikacijsko skupino. Novak je imel zelo zahtevno delo, vendar je po zmagah nad Andrejem Godcem in Luko Krušičem kljub porazu z Erikom Paulinom zasedel 1. mesto v skupini. Jorgić je v skupini z 0:3 moral priznati premoč Maticu Slodeju, vendar se je kljub temu uvrstil v finalni del.

Žreb finalne skupine se je poigral z dolenjskimi igralci in poskrbel za obračun med Novakom in Jorgićem že v predkrogu v boju za uvrstitev med 16 najboljših. Po tesni bitki je na koncu s 4:2 v nizih zmagal mlajši Jorgić in se nato po zmagi v osmini finala proti Patriku Sukiču prebil v četrtfinale, kjer se je pomeril s svojim novim klubskim trenerjem Slatinškom.

Uroš v Ravnah roko na srce ni našel svoje prepoznavne igre in mladi Jorgić je to s pridom izkoristil ter tekmo dobil z rezultatom 4:2 in se prebil v polfinale. Tam se je znova srečal s Slodejem in moral še drugič v enem dnevu priznati premoč Korošcu, ki je na koncu tudi osvojil turnir.

 

I feel slovenia logo 290x145

krka generalni sponzor w1

Video

ifeelsLOVEnia

Odkrivam zeleno Slovenijo

Septabene

Septabene