Hribar in Cvetko v Varaždinu do srebra in brona!

Po uspešni predstavi naših mladincev na MP Hrvaške v Varaždinu, so čez vikend znova navduševali naši kadeti. Darko Jorgić in Erik Paulin sta očitno več kot uspešno predala štafetno palico, v glavni vlogi pa izjemna Peter Hribar in Tilen Cvetkooba igralca NTK Krka.

Naša najboljša kadeta trenutno sta skupaj z Luko Norčičem v ekipnem delu tekmovanja v skupinskem delu z 1:3 klonila proti ekipi Romunija A, nato pa nanizala zaporedne zmage nad Hrvaško BČeško in Slovaško Ater se prebila v finale. Tam sta znova morala z rezultatom 1:3 priznati premoč Romunom in tako osvojila končno 2. mesto!

Do novega uspeha sta Peter in Tilen prišla danes v konkurenci dvojic, kjer sta najprej premagala Ukrajinca Kanunnikova in Riznychenka, nato pa še domačina Arbanasa in Petrovića ter se tako uvrstila v polfinale. Tam sta znova naletela na Romuna Cristiana Pleteo in Raresa Siposa in izgubila z 0:3, prav v vseh nizih pa sta bila najboljšima igralcema turnirja zelo blizu.

V posamični konkurenci se je najbolje izkazal Hribar, ki je s 3:0 odpravil Romuna Zamfirja, nato pa brez izgubljenega niza še domačina Marka Vidačka in se prebil med 8 najboljših. V četrtfinalu ga je nato po hudi borbi s 3:2 premagal slovaški ‘filingaš’ Adam Brat.

Za izjemen uspeh si Peter in Tilen zaslužita iskrene čestitke!

 

I feel slovenia logo 290x145

krka generalni sponzor w1

Video

ifeelsLOVEnia

Odkrivam zeleno Slovenijo

Septabene

Septabene