Slatinšek še naprej uspešno krmari svojo ekipo proti playoffu

matej1

Ekipa NTK Krka I je v postavi Uroš Slatinšek, Tilen Novak in Darko Jorgić danes s 5:2 premagala drugo ekipo NTK Kema Puconci. V domači dvorani je z novimi tremi zmagami svoj status znova potrdil Slatinšek, po eno zmago pa sta prispevala še mlada Novak in Jorgić. Prvi je s 3:2 premagal Gorazda Horvata, drugi pa s 3:0 Tomaža Pelcarja. Pri gostih sta točki prispevala Horvat, ki je po petih nizih ugnal Jorgića in Mirko Unger, ki je nadigral Novaka.

Po osmih krogih se tako Dolenjci trdno nahajajo na 3. mestu, ki ga kanijo prihodnji vikend v zadnjem krogu jesenskega dela državnega prvenstva proti bledi senci nekdanje velesile v Sloveniji NTK Olimpija še učvrstiti.

Še naprej pa zmagovalnega ritma ne najde ekipa NTK Krka II, ki je danes v 2. SNTL za moške zabeležila nova dva poraza in ima pred zadnjim krogom na svojem računu 7 porazov in zgolj 1 zmago. Danes so Miha Hribar, Aljaž Šmaljcelj, Peter Hribar in Tilen Cvetko najprej z 2:5 klonili proti NTD Kajuh Slovan I, nato pa s 3:5 še proti NTK Šternmatik Cirkovce. V zadnjem krogu jesenskega dela prvenstva bo podmladek novomeškega kluba na čelu s kadetskima reprezentantoma Hribarjem in Cvetkotom proti NTK Melamin lovil drugo zmago v sezoni in s tem preboj na 8. mesto ligaške tabele.

 

I feel slovenia logo 290x145

krka generalni sponzor w1

Video

ifeelsLOVEnia

Odkrivam zeleno Slovenijo

Septabene

Septabene