Jorgić brez izgubljenega niza do zmage na 1. TOP 8 za mladince

Darko

Tretje letošnje srečanje slovenskih mladincev in mladink je danes potekalo v Kidričevem, kjer so se naši najperspektivnejši igralci pomerili na 1. TOP 8 v letošnji sezoni.

Darko Jorgić je prišel še do tretje letošnje zmage med mladinci, ob tem pa je v 1. kvalitetni skupini tekmovanje končal celo brez izgubljenega niza! Drugo mesto je osvojil Deni Kožul, tretje pa Patrik Sukič. Med elito je imel NTK Krka še dva svoja predstavnika - Aljaž Šmaljcelj se je lepo izkazal in osvojil 6. mesto, tik za njim pa je tekmovanje končal še Tilen Cvetko.

Dolenjci so lepo popestrili tudi dogajanje v 2. kvalitetni skupini, kjer sta Kristian Hren in Miha Hribar osvojila 8. oz. 6. mesto, povsem drugače pa je bilo pri vrhu. Kadetski reprezentant Peter Hribar je v zadnji tekmi dneva proti Črtu Grmu Urbančiču v neposredni borbi za 1. mesto in preboj med elito na 2. TOP-u ubranil dve zaključni žogici in na koncu slavil z rezultatom 14:12 v odločilnem nizu ter tako kot Darko v 1. skupini tekmovanje končal brez poraza.

V 3. kvaliteti skupini je Žiga Komljanec osvojil zadnje 8. mesto.

Peter

 

I feel slovenia logo 290x145

krka generalni sponzor w1

Video

ifeelsLOVEnia

Odkrivam zeleno Slovenijo

Septabene

Septabene