Slatinšek v Kidričevem do suverene zmage na 2. OT za člane

20131207 165144

Slatinšek je v lanski sezoni s fantastičnimi predstavami tako navduševal, da sta bila četrtfinalni poraz na 1. OT za člane letos na Ravnah na Koroškem in 2. mesto na 1. TOP-8 pretekli mesec kar manjše razočaranje. 34-letni Velenjčan v dresu Novomeščanov je danes na Štajerskem stvari znova postavil na svoje mesto in vse od prve do zadnje odigrane točke navduševal z atraktivnimi potezami.

Končno zmagovalec turnirja je v 1/8 finala najprej premagal svojega varovanca Tilna Cvetka, v četrtfinalu pa še Darka Jorgića - obakrat je bilo 4:0. V polfinalu je Slatinška pričakal vedno neugodni Bojan Ropoša, ki je sicer znova v ringu pustil srce, toda proti razigranemu 'Slatkemu' več kot niza ni uspel iztržiti. V finalnem obračunu je Slatinšek s 4:1 premagal še Matica Slodeja in tako po zmagoslavju na lanskem Mastersu, znova izkusil slast zmage.

Omeniti velja še zmago Jorgića v 1/8 finala nad enim izmed najboljšim slovenskih članov in dolgoletnim članskim reprezentantom Mitjo Horvatom z rezultatom 4:2 ter dobro predstavo Tilna Novaka proti Jaki Golavšku. Proti Velenjčanu, ki igra v 2. nemški Bundesligi je izgubil tesno s 3:4 in na koncu zasedel 17. - 24. mesto.

Prihodnjo soboto prvo ekipo NTK Krka na Ravnah na Koroškem čaka finalni turnir četverice Pokala Republike Slovenije, kjer bodo nastopali še NTK Kema I, NTK Kema II in ŽNTK Zavarovalnica Maribor.

 

I feel slovenia logo 290x145

krka generalni sponzor w1

Video

ifeelsLOVEnia

Odkrivam zeleno Slovenijo

Septabene

Septabene