Še tretja domača zmaga Slatinška v letošnji sezoni

Clani

Na današnjem 3. odprtem turnirju Republike Slovenije za člane na Ptuju je po zmagah na 2. OT RS in Državnem prvenstvu, Slatinšek še tretjič v letošnji sezoni osvojil republiški turnir. V polfinalu je bil s 4:0 boljši od Tomaža Roudija, v finalu pa prav tako brez izgubljenega niza od Gregorja Zafoštnika. Mesto na stopničkah si je priigral še Matic Slodej.

V ognju so bili za Novomeščane danes še trije igralci. Najbolj se je izkazal Tilen Novak, ki je v predtekmovalni skupini s 3:2 premagal trikratnega državnega prvaka Mitjo Horvata iz Puconcev, nato pa moral v osmini finala z rezultatom 2:4 priznati premoč drugemu Horvatu, Gorazdu. Darko Jorgić danes ni imel svojega dne in je prav tako izgubil v osmini finala, kjer ga je s 4:1 premagal Tomaž Roudi, Tilen Cvetko pa se ni uspel prebiti v finalni del tekmovanja.

Pri članicah je slavila Asya Kasabova, ki je v finalu s 4:0 premagala mlado Hrastničanko Tamaro Pavčnik, mesto na odru za zmagovalke pa sta si zagotovili še Korošici Manca Fajmut in Zala Veronik.

Lep uspeh mladih Omerzela in Staniše

V senci druženja najboljših članov in članic Slovenije, je včeraj v Preserju potekal 4. medregijski turnir (MRNTZ). Tudi za mladi rod dolenjskih namiznotenisačev se očitno ne gre bati, saj je Mitja Omerzel v konkurenci učenci 4. – 5. razred OŠ še tretjič zapored slavil in tako še utrdil prvo mesto na medregijski lestvici. Njegov uspeh je v konkurenci učenke 6. – 7. razred OŠ dopolnila Živa Staniša z osvojeno bronasto kolajno za 3. – 4. mesto.

 

I feel slovenia logo 290x145

krka generalni sponzor w1

Video

ifeelsLOVEnia

Odkrivam zeleno Slovenijo

Septabene

Septabene