Brezplačni namizni tenis v Drgančevju

Brezplačni namizni tenis v Drgančevju

Namiznoteniški klub Krka Novo mesto nadaljuje akcijo igranja brezplačnega namiznega tenisa vsako sredo v klubski športni dvorani v Drgančevju. Na ta način med mladimi promovira šport, ki zagotovo sodi med cenejše.

Med tem ko se je začetka organizirane vadbe za otroke udeležilo več kot 60 udeležencev akcije, jih je na drugi termin prišlo ravno toliko, med njimi kar 26 mladih navdušencev. Podobno je bilo včeraj, tretjo sredo brezplačnega namiznega tenisa, ko so organizatorji ugotovili, da je prišlo okoli 10 novih otrok. Kar nekaj prejšnjih udeležencev je bilio namreč že na počitnicah na morju.

Obiskovalci organizirane brezplačne vadbe, ki jo namizniteniški klub Krka med počitnicami organizira vsako sredo, igrajo na devetih mizah in to pod strokovnim nadzorom. Med tem ko se otroci seznanjajo z osnovnimi prvinami te najhitrejše igre na svetu, nekatere mamice spremljajo njihove namiznoteniške začetke, druge pa za dobro uro in pol otroke prepustijo klubskim trenerjem. NTK Krka bo takšno akcijo nadaljeval vse srede tja do zaključka počitnic - do septembra, ko se pričnejo redni treningi.

Sredini treningi se začenjajo ob 17:30, še bolj kot starši pa so nad idejo in organizacijo zadovoljni otroci. Nekateri med njimi so že pokazali interes, da se jeseni pridružijo redni vadbi namiznega tenisa.

krka generalni sponzor w1

Video

Septabene

Septabene