"Krompirjev" namizni tenis

 Krompirjev namizni tenis

Novo mesto, 27. oktober 2017Namiznoteniški klub Krka Novo mesto je med letošnjimi poletnimi šolskimi počitnicami za šolarje in mlajše ob sredah pripravil brezplačne ure namiznega tenisa. Na veliko presenečenje organizatorjev se jih je v enajstih terminih od konca junija do septembra udeležilo zelo veliko otrok, proti koncu pa so si mizico zase rezervirali tudi starejši.

Glede na velik uspeh te akcije so se v NTK Krka Novo mesto v svojstvu družbeno odgovornega kluba odločili, da uspešno akcijo ponovijo. K vadbi v času krompirjevih počitnic bodo povabili otroke, s katerimi so se seznanili poleti – nekateri sicer sedaj redno obiskujejo treninge najmlajših -, dobrodošli pa bodo tudi tisti, ki se bodo za ure namiznega tenisa v Drgančevju odločili na novo.

S krompirjevim pingpongom bodo v klubu začeli v četrtek, 2. novembra in nadaljevali v petek, 3. novembra 2017. Treninge bo vodila Manca Fajmut (od 15.30 do 17.00) ob pomoči nekaterih članov NTK Krka Novo mesto.

Tisti, ki ne poznate lokacije dvorane NTK Krka in ki bi radi svojega otroka pripeljali na vaje: nahaja se v gozdu za bencinskim servisom OMV v Žabji vasi. Za dodatne informacije in vprašanja pokličite na 040 572 836 (Manca Fajmut) ali na 041 626 895 (Jernej Jedlovčnik, podpredsednik kluba).

Sicer pa vas vabimo, da si ogledate klubsko spletno stran oz. nas spremljate na Facebook strani, kjer boste našli veliko zanimivih informacij in fotografi o delovanju NTK Krka, najbolj uspešnega kluba v novomeški občini v akciji Naj športnik in naj kolektiv MO Novo mesto.

krka generalni sponzor w1

Video

Septabene

Septabene