2. MRNTZ - Za Kim zlato, Tiji bron

 2. MRNTZ - Za Kim zlato, Tiji bron

Preserje, 28. oktober 2017 – Ekipa novomeških naraščajnikov se je pod vodstvom Tilna Novaka udeležila drugega MRNTZ turnirja, srečanja naraščajnikov, ki na tovrstnih turnirjih nabirajo tekmovalne izkušnje.

Janez Jedlovčnik (fantje 4.-5. razred), Matic Vertuš in Luka Vranc (fantje 6.-7. razred), Tija Kastelic (dekleta 4.-5. razred), Kim Kastelic (dekleta 6.-7. razred) ter Katja Vertuš (dekleta 8.-9. razred) so po oceni Tila Novaka, ki je mlade spremljal na turnir, odigrali sorazmerno dobro.

Vsekakor je znova izstopala Kim Kastelic. Igrala je zbrano, lahko zapišemo odlično in suvereno, brez izgubljenega seta, drugi turnir končala na 1. mestu ter tako osvojila novo zlato medaljo. Njena mlajša sestra Tija je dokazala, da hodi po stopinjah svoje vzornice. Njena igra na današnjem turnirju je zadostovala za dobro tretje mesto ali osvojeni bron. Jedlovčnik se je prebil iz skupine (žal v četrtfinalu zaključil), Luka Vranc je v skupini dosegel eno zmago, tudi Matic Vertuš in Katja Vertuš sta prikazala borbeno igro in lep napredek v igri, ki bo slej ko prej pripeljal do vidnejših uvrstitev.

krka generalni sponzor w1

Video

Septabene

Septabene