"Krompirjev" namizni tenis - drugič

 "Krompirjev" namizni tenis - drugič

Novo mesto, 2. november 2017Namiznoteniški klub Krka Novo mesto, ki je med letošnjimi poletnimi šolskimi počitnicami za šolarje in mlajše ob sredah pripravil brezplačne ure namiznega tenisa, je tokrat zainteresiranim ponudil igranje med krompirjevimi počitnicami.

Danes je k vadbi prišlo nekoliko maj otrok, veliko staršev tistih, ki so prišli na vadbo med poletnimi šolskimi počitnicami, je namreč sporočilo, da so otroci na malih počitnicah izven Novega mesta.

So pa bili zato tisti, ki so prišli danes, toliko bolj presenečeni. V dvorani sta jih namreč "pozdravila" slovenska reprezentantka Barbara Meglič in njen trener Darko Kojadinović. Drgančevje sta si izbrala za posebne priprave na velik mednarodni turnir v namiznem tenisu za športnike invalide, ki bo prihodnji teden v Španiji. Otroci so z velikim zanimanjem spremljali njun trening in videli, da se da z napornim in dolgotrajnim treningom veliko nadoknaditi. Reprezentantka Megličeva je dokazala, da so "ovire" le v glavah. Tako so se mladi na lep način spoznali s hendikepom in njegovimi posledicami in doživeli pravo razumevanje hendikepiranih. Današnji urici pingponga je usmerjala Manca Fajmut.

krka generalni sponzor w1

Video

Septabene

Septabene