1. OT za člane do 21 let in mlajše kadetinje

 1. OT za člane do 21 let in mlajše kadetinje

Puconci, 3. december 2017 – Člani NTK Kema Puconci so dobro pripravili 1. OT za člane do 21 let in za mlajše kadetinje. Podobno kot pred časom je tudi ta turnir v moški kategoriji potekal v znamenju NTK Krka. Kot je za našo Facebook stran sporočil Marjan Kastelic, je bilo v Puconcih znova zelo živahno in zanimivo tudi zato, ker je turnir potekal v znanemnu igralcev NTK Krka. Za ta kraj je značilno, da so tribune vedno polne, navijači pa vrhunsko poznavalski, saj znajo nagraditi dobro igro tako domačih igralcev kot njihovih tekmecev.

V moškem "krkinem" finalu U 21 med Tilnom Cvetkom in Petrom Hribarjem je turnir osvojil Cvetko z rezultatom 4:1. Krkaša sta prikazala lep namizni tenis, do finala nista imela večjih preglavic, kar po svoje potrjuje tudi prvo mesto NTK Krke, ki je tudi med ekipami v članskem ekipnem prvenstvu jesenski del zaključila na prvem mestu. V ekipi sta ravno Cvetko in Hribar letos dobro igrala, Tilen Novak pa jima je do trenutnega prvega mesta na lestvici 1. SNTL lepo pomagal.

Pri mlajših kadetinjah je nastopila Kim Kastelic. Igrala je srčno in končala med 16 najboljših na tem turnirju. Žal je naši obetavni igralki, ki se iz Puconcev vrača z novimi zelo potrebnimi izkušnjami - žreb ji vsekakor ni bil naklonjen, saj ji je dodelil že do 1/8 finala kar dve tekmovalki iz top 4 najboljših – sreča obrnila hrbet. A ugotovila je, da so njene na "papirju" boljše tekmice vendarle premagljive. Kastelčevo je na turnirju spremljal Tilen Novak.

krka generalni sponzor w1

Video

Septabene

Septabene