1. SNTL - polfinale NTK Puconci : NTK Krka (3 : 5)

 1. SNTL - polfinale NTK Puconci : NTK Krka

Puconci, 19. maj 2018 – V končnico ekipnega državnega prvenstva državne namiznoteniške lige so se uvrstile štiri najboljše ekipe v 1. slovenski namiznoteniški ligi, in sicer NTK Krka, Inter diskont, ŽNTK Maribor in Kema Puconci. V prvem polfinalu sta se v Puconcih pred maloštevilnimi gledalci pomerili prvouvrščena na lestvici NTK Krka in četrtouvrščena domača ekipa. Čeravno je vrsta Štefana Kovača, domačega trenerja in nekoč jugoslovanskega državnega reprezentanta, računala na presenečenje, se ni izšlo po njihovih pričakovanjih. Krkaši so bili boljši, a so za zmago potrebovali bistveno več napora in časa, kot so se nadejali.

Rezultati: Zelko – Hribar 1:3, Ropoša – Novak 3:1, Pelcar – Cvetko 2:3, Ropoša – Hribar 1:3, Zelko – Cvetko 0:3, Pelcar – Novak 3:1, Ropoša – Cvetko 3:2, Pelcar – Hribar 1:3.

V vrstah gostov je bil s tremi zmagami prepričljiv Hribar, pri domačih pa je dve zmagi vknjižil Ropoša.

Predsednik NTK Krka Tomaž Kralj je bil po tekmi kratek: »Težka tekma! Verjamem, da bomo čez nekaj dni, v sredo, 23. maja 2018, pred domačimi gledalci, zaigrali še bolje in se petič zapored uvrstili v finale, kjer nas po vsej verjetnosti čaka močna ekipa Inter Diskonta. Vabim naše navijače, da ekipi, tako kot pred letom dni, s športno odporo pomagajo fantom k osvojitvi petega naslova državnih prvakov, do katerega je zelo blizu.«

Tekma je bila naporna, zato se tudi v povratnem srečanju, v sredo, 23. maja 2018, obetajo zanimivi in kakovostni dvoboji.

Začetek tekme bo ob 17. 00. Za srečanje smo v klubu pripravili posebno tribuno, ki sprejme do 90 obiskovalcev, zato vabimo vse, ki bi radi videli predvideno uvrstitev NTK Krka v finale državnega prvenstva, da nas obiščete v Drgančevju. Še posebej bomo veseli povečanega obiska navijačev in seveda predstavnikov medijev. Navsezadnje gre za zahtevno tekmo na poti k osvojitvi petega zaporednega naslova državnih prvakov, pete zvezdice in pri tem podvigu bomo veseli vaše prisotnosti.

krka generalni sponzor w1

Video

Septabene

Septabene