Slavnostna akademija - Srečanje generacij

 slavnostna akademija srecanje generacij

Novo mesto, 15. junij 2018 - Namiznoteniški klub Krka Novo mesto je danes zvečer pripravil slavnostno akademijo, s katero se je priklonil 70-letnici neprekinjenemu delovanju in petemu zaporednemu naslovu ekipnih državnih prvakov! Na akademiji, ki so jo v klubu poimenovali Srečanje generacij, so se zbrali predstavniki vseh generacij, od najmlajših šestletnikov do osemdesetletnega Franca Mikca, prvega predsednika novomeškega namiznoteniškega kluba.

V eno urni dobro zrežirani prireditvi pod taktirko Teje Lesjak, ki jo je imenitno povezovala Maja Oberstar Falkner, je polna dvorana – prireditve se je udeležilo okoli 140 vabljenih - v upravni stavbi Krke d.d. doživela prijeten sprehod po bogati zgodovini kluba. Tako kot so dlani gledalcev segreli najmlajši s prikazom pingpong prvin, so prisotni z aplavzom nagradili pogovor Falknerjeve z avtorjem obsežne knjige Da bi se bolje poznali mag. Janezom Pezljem, ki je posvečena 70-letnici kluba.

V pozdravnih nagovorih so se zgodovine NTK Krke, še bolj pa prihodnosti, dotaknili tudi trije slavnostni govorci: Tomaž Kralj, predsednik kluba, mag. Marjan Hribar, predsednik NTZ Slovenije in Boštjan Grobler, podžupan MO Novo mesto, ki je klubu ob visokem jubileju podaril posebno plaketo.

Vodstvo kluba je priložnost izkoristilo tudi za podelitev priznanj vsem, ki v klubu in v dobro kluba delujejo več kot deset let: med nagrajenci so bili nekdanji predsedniki kluba, sodniki in člani kluba, priznanja pa sta podeljevala podpredsednik kluba Jernej Jedlovčnik in predsednik Tomaž Kralj.

Po prireditvi so se prisotni zadržali na sprejemu, kjer je bilo veliko časa za obujanje spominov in načrtovanje novih aktivnosti.

krka generalni sponzor w1

Video

Septabene

Septabene