Novo mesto ima tudi prvaka Sredozemlja

 Novo mesto ima tudi prvaka Sredozemlja

Tarragona, 28. junij 2018 – Član NTK Krka Novo mesto Darko Jorgić je v zgodovino svojih velikih uspehov vpisal še enega: v močni konkurenci je na sredozemskih igrah, ki letos potekajo v Španiji, postal prvak Sredozemlja!

Na poti do novega naslova prvaka, tokrat prvaka Sredozemlja, je stopal odgovorno, brez podcenjevanja in danes je točno ob 18.30 pred srečanjem podal roko dobremu Špancu Jesusu Cantero, ki je v četrtfinalu premagal drugega Krkaša Denija Kožula. Tudi s pomočjo glasnih domačih navijačev. Rezultat tega dvoboja kaže o izenačenosti tekme, ki jo je, žal, dobil tokrat srečnejši Cantero. Zvečer pa domačemu igralcu ni pomagala niti športna podpora s tribun, saj je Darko Jorgić igral zanesljivo in ni dovolil presenečenja. Zlato gre v Slovenijo!

Kot smo že zapisali: kakorkoli gledano, sta tako Jorgić kot Kožul dodala v mozaik proslavljanja 70-letnice NTK Krka Novo mesto pomemben kamenček. V njem smo še previdno zapisali, da eden zna biti zlat in naša želja se je uresničila: Novo mesto ima sredozemskega prvaka! Iskrene čestitke, Darko Jorgić in hvala, ker si sedemdesetletnico našega kluba tako lepo požlahtnil.

krka generalni sponzor w1

Video

Septabene

Septabene