Sredozemske igre - Sloveniji ekipno zlato

 Sredozemske igre - Sloveniji ekipno zlato

Novo mesto, 1. julij 2018 - Darko Jorgić prihaja iz Španije z dvema, Deni Kožul z eno zlato medaljo. Člana NTK Krka Novo mesto sta se namreč ob odlični igri reprezentanta Bojana Tokiča na sredozemskih igrah v Tarragoni okitila z ekipnim sredozemskim zlatom.

V polfinalu iger so izbranci Andreje Ojsteršek Urh brez izgubljenega niza premagali domačine prvenstva, Špance. V finalu jih je čakala močna reprezentanca Francije: rezultat 3:1 in tri zlate medalje za slovensko reprezentanco. Dvakrat je zmagal Bojan Tokič, eno zmago je dodal aktualni sredozemski prvak v posamični konkurenci Darko Jorgič, par Tokić-Jorgić pa je doživel poraz.

Zlata trojica je v polfinalu s 3:0 premagala domačo izbrano vrsto, še prej pa z istim rezultatomTurčijo in je bila tudi po oceni strokovnjakov zanesljivo najboljša vrsta na

Čestitke vsem trem in selektorki Andreji Ojsteršek Urh, ki je po velikih uspehih slovenskih igralcev namiznega tenisa v zadnjih dveh letih dokazala, da sodi v zlato trenersko špico na starem kontinentu.

krka generalni sponzor w1

Video

Septabene

Septabene