1. SNTL - NTK Krka : NTK Arrigoni (5:4)

 1. SNTL - NTK Krka : NTK Arrigoni (5:4)

Novo mesto, 22. september 2018 – Prvo kolo v najboljši državni ligi je prineslo zanimivo tekmo. Po slabih treh urah igranja je krkašem uspelo osvojiti prvi par točk. Dokaj suvereno je s prepričljivo uvodno zmago začel Tilen Novak, medtem ko je letošnja okrepitev novomeške vrste Lorencio Lupulesku začel negotovo, a igral od tekme do tekme bolje in pokazal, da bo v slovenski ligi med tistimi igralci, ki bodo zabeležili največ zmag. Naj zapišemo, da je za domačo vrsto znova zaigral 'povratnik' Aljaž Šmaljcelj, ki pa je že v prvi tekmi malce preveč obremenil operirano koleno, kar se je v njegovi igri seveda poznalo. Torej, začelo se je po načrtih!

Rezultati: Novak – Novel 3:0, Lupulesku – Lavrič 3:2, Šmaljcelj – Pavlin 0:3, Lupulesku – Novel 3:1, Novak – Pavlin 2:3, Šmaljcelj – Lavrič 0:3, Lupulesku – Pavlin 3:0, Šmaljcelj – Novel 1:3 in Novak – Lavrič 3:0.

V drugem krogu 1. slovenske namiznoteniške lige, ki bo odigrano 6. oktobra 2018, novomeška ekipa gosti močno vrsto NTK Kema I., tekma se bo začela ob 17.00.

krka generalni sponzor w1

Video

Septabene

Septabene